Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Torsdagen den 16:e september 2021
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15231  
  Antal nyheter: 5654  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 6900 st  
  Igår: 7075 st  
  Denna månad:
110276 st
 
  Föreg. månad:
233774 st
 
  Totalt: 77884661 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. scom851
2. sara19
3. millsjoan
4. crystalbr8wn
5. donzparker25
6. Micke61
7. Mtech94
8. YYJJJ
9. sunnne
10. AugustTrent
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > Tillbehörsspecial
 

Tillbehörsspecial

Vår- och försommarruschen för skogs- och jordbruk är överstökad. Många har nog investerat i olika hjälpmedel för det småskaliga skogs- och jordbruket. Tillbehörsmarknaden för ATV fordon tilltar dock kraftfullt år efter år och det kommer hela tiden nya, innovativa tillbehör som tillverkas världen över och anpassas till ATV och UTV. Det betyder att ATV:n används till allt fler olika arbetsmoment och man upptäcker att ATV:n är ett smidigt arbetsredskap som många gånger passar bättre än de stora fordonen vid mindre jobb. Vi har varit ute på spaning och både hittat några nya intressanta saker, samt har en del tips på bra och användbara tillbehör som funnits ett tag på marknaden.

Grävaggregat : Många ser över sina marker och passar på att gräva diken för avvattning innan man blir strängt upptagen med skördetider. Här är ett mycket användbart grävaggregat för allehanda markjobb där utrymmet sätter gränserna. Det här lilla aggregatet har kapacitet till mycket mer än vad man skulle kunna tro att det klarar av. Det är ett kompakt och välbyggt aggregat som enkelt ansluts till ATV:n. Den har en egen kraftkälla genom en 10 hk bensinmotor. Med den gräver man lätt ner till 204 cm djup med en tandad grävskopa på 23 cm skopbredd. Profilskopan är av 8 mm plåt. Förlängd dragstång för enklare körning efter ATV ingår.
Nivåspakshydraulik för enkel och smidig grävning. Hjul för förflyttning efter ATV eller annat fordon med 50 mm dragkula. När maskinen skall flyttas monteras hjulen bak och maskinen har då full mobilitet för transport, vid grävning monteras hjulen fram och stödbenen bak, maskinen flyttas då genom att man med bom och sticka knuffar eller drar sig framåt eller bakåt. Grävaggregatet kostar 35 900 ex. moms hos kellfri.se.

Mycket mera i tidningen, häng med!

Prenumerera
Prenumerera och spara pengar och du slipper söka tidningen i slutsålda butiker!

Lösnummer
Köp ett lösnummer hitta närmaste köpställe här!» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se