Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Måndagen den 8:e mars 2021
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15190  
  Antal nyheter: 5602  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 4471 st  
  Igår: 6697 st  
  Denna månad:
64518 st
 
  Föreg. månad:
332283 st
 
  Totalt: 76226821 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. FrankJScott
2. scom851
3. nn69
4. Jonesy
5. Maxi
6. sunnne
7. willamqjw
8. ylq
9. Erika05
10. CSCCCA
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > SM och Sverigecupspremiären flyttas till Orsa Tallhed
 

SM och Sverigecupspremiären flyttas till Orsa Tallhed

SM och Sverigecupen kommer till helgen med mycket kort varsel arrangeras av Masessnowcross i samverkan med Mora Motorklubb i Orsa Tallhed.
Tidigare i veckan fick tyvärr Team Walles lov att ställa in den planerade säsongspremiären i skotercross i pga. ihållande kyla.

Från www.skotercross.se

Tävlingen kommer enligt rådande restriktioner att vara publikfri, men SvemoPlay sänder på nätet så ni intresserade kan hänga med ändå.

Vi vill uppmana er förare som kommer att vara väldigt noggrann med alla restriktioner kring Covid-19 enligt FHM och förbundets riktlinjer.
Det kommer vara tillåtet med max två stycken mekaniker/medhjälpare per tävlingsförare, detta kommer kontrolleras och inga undantag görs, vänligen men bestämt respektera detta.

Förare som är anmälda till deltävling 1 och 2 i Bruksvallarna blir automatiskt överflyttade till Orsa både vad gäller lördagen och söndagens race.

Nu när det är första tävlingen för säsongen för många vill vi påminna att sätta transpondern på laddning i god tid (inte bara natten före). Om du använder en X2 transponder med abbonemang kan det vara bra att koppla upp den mot datorn och kolla så att den är aktiv också då dom har en förmåga att tappa aktiveringen när dom ligger oladdade.
Med anledning av pågående Coronapandemi testades en digital anslagstavla på Stadioncrossen i Boden, den fungerade mycket bra och kommer användas på alla SM/SC för att slippa trängsel runt en fysisk tavla.» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se