Skoter.se
 
Navigera dig fram här   Söndagen den 5:e april 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 14847  
  Antal nyheter: 5541  
  Meddelanden: 68505  
  Sidvisningar:  
  Idag: 7167 st  
  Igår: 6867 st  
  Denna månad:
37300 st
 
  Föreg. månad:
214183 st
 
  Totalt: 73376381 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. Ullamepudian
2. Sitbla
3. owens
4. teemeng01
5. TravisKTyson
6. nanyangddmotor
7. poecurrencyigvault
8. Mollitiaotam
9. RemeMoon
10. dvhjdhvjdbj
 
 
Här är du: Nyhetsarkiv > SKI-DOO SLÄPPER 2021 TIDIGT ÄVEN DETTA ÅR!
 

SKI-DOO SLÄPPER 2021 TIDIGT ÄVEN DETTA ÅR!

Foto: BRP
Först ut i år att släppa sitt modell program var Arctic Cat. Nu följer Ski-doo efter och gör samma sak som ifjol och släpper sina nyheter tidigt. Som vanligt hittar man några guldkorn som poppar upp.

Annons:850 Turbo Foto: BRP
Det som inte kan ha undgått någon är den nya 850 motorn med 2-taktsturbo som släpptes som en vårmodell av Summit i USA. Modellen kommer till Sverige som en 2021 modell till hösten. Motorn är framtagen för att kunna konstant leverera 165 hästkrafter upp till runt 2400 meter. Tvåtakts turbo som original kommer locka många köpare. Vi får avvakta och se prislappen på den samt vilka modeller som motorn kommer på. Sedan tidigare vet vi att den kommer på Summit X. Sneakpeak och bilder gör även gällande att den kommer på Freeride segmentet men det blir även spännande att se om någon crossover eller sportmodell får ära sig men denna motor.

En trippel skall göra skillnad
Nya rMotion X boggin för Renegade och MXZ Foto: BRP
Nytt för i år är rMotion X boggin tillsammans med RAS X framvagnen som kompletteras med Pilot X skidorna. En kombination som skall ge bättre egenskaper efter leden och ta komforten till nästa nivå.

BRP tar sin display till nästa nivå och en app
Foto: BRP
I år introducerar man en app som är gratis, BRP GO, att ladda ned i sin mobiltelefon. I USA och Canada finns det färdiga kartor så man kan navigera med. Det som syns i appen skall dessutom gå att lägga ut i den helt nya 7,8” panorama LCD display som finns på vissa modeller.

REV Gen 4 expanderar
Rev gen 4 chassit kommer att återvinnas på Skandic, Expedition SWT samt tundra modellerna. Med dessa plattformar kommer dessa modeller bli smidigare och ge enklare framkomlighet än tidigare. Chassit kommer passa till de olika modellerna med drivband upp till 61 cm bredd.

Ny 600 EFI motor
En ny 2-taktsmotor kommer även från Rotax då det kommande säsong inte längre är tillåtet att sälja nytillverkade snöskotrar med fläktkylda förgasarmotorer. Motorn går under namnet Rotax 600 EFI och är en uppdatering mot sin föregångare som fanns innan R modellen kom. Den har elektrisk bränsleinsprutning där motorn skall producera 85 hästkrafter.

Kommande säsong kommer även alla modeller med 600 EFI motorn inom Trail, Crossover, och utility segmentet flytta över till REV Gen 4 chassit. Även tillbehörs programmet kommer att få några uppdateringar såsom LinQ Sleigh, LinQ Deep Snow Pro Bag mm.

_____


Få tidningen direkt hem i brevlådan:
PRENUMERERA!

Köp lösnummer i kiosk:
KÖPSTÄLLEN FINNS HÄR!

Digitaltidning
För dig som gillar att läsa din tidning i telefonen eller surfplattan med våra mervärden

Följs oss på Youtube:
Tidningen Snöskoter

Följ oss på Facebook: @tidningensnoskoter
Följ oss på Instagram: tidningen_snoskoter» Tillbaka till Nyhetsarkivet   » Tipsa en vän
 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se