Navigera dig fram här   Måndagen den 30:e november 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15102  
  Antal nyheter: 5567  
  Meddelanden: 68506  
  Sidvisningar:  
  Idag: 2601 st  
  Igår: 2813 st  
  Denna månad:
297619 st
 
  Föreg. månad:
257697 st
 
  Totalt: 75384475 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. FrankJScott
2. Erika05
3. CSCCCA
4. sunnne
5. profibrahim
6. Porroofficii
7. Utdstuiaolup
8. Autdv
9. willamqjw
10. Laudantium
 
 
Här är du: I tidningen: 2020, nr 5 > Artikel: RIDE & SEEK TAR PAUS
 

RIDE & SEEK TAR PAUS


2014 körde man tävlingen för första gången och sedan dess har Experience Arjeplog med ett undantag, 2019 då tävlingen ställdes in på grund av snöbrist, årligen genomfört den populära backcountrytävlingen. Arrangemanget har varit mycket uppskattat och lockat deltagare från när och fjärran. Men nu väljer man från arrangörens sida att pausa evenemanget.
Ride & Seek var först ut med konceptet friåkningstävling när man körde första upplagan 2014. Succén var ett faktum och diverse avknoppningar av tävlingsformen har poppat upp lite varstans i skotersverige under senare år. Tävlingarna har varit väldigt uppskattade bland deltagarna som inte bara behövt visa upp skills i den ädla konsten att åka skoter i besvärlig terräng, utan även att kunna navigera med GPS har varit ett avgörande moment.
Vid starten har man fått koordinaterna till första kontrollen. Väl framme vid ettan skulle man ta en selfie med kontrollen i bakgrunden. Där fick man sedan koordinater till kontroll nummer två och så fortsatte det. Sedan gällde det att hitta till så många kontroller som möjligt, helst alla tio, inom en begränsad tid. Men nu är sagan alltså slut, åtminstone för denna gång.
- Vi känner att vi inte kan ta arrangemanget med Ride & Seek så mycket längre än där vi är nu, säger Joakim Armgren hos Experience Arjeplog och fortsätter, - Vi har genomfört sju arrangemang vi är mycket nöjda med och känner att vi vill avsluta på topp.

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se