Navigera dig fram här   Lördagen den 26:e september 2020
Skoter
Racing
ATV
  Startsida  
  I tidningen  
  Nyhetsarkiv  
  Racing  
  Prenumeration  
  Tidigare tester  
  Videoteket  
  Till Salu  
  Auktion  
  Privata annonser  
  Forum - Skoter  
  Årets skoter  
  Medlem  
  Skoterkortet  
   
Användarnamn

Lösenord

Logga in automatiskt

» Bli medlem
» Glömt lösenord?
» Om kakor...
 
  Medlemmar: 15010  
  Antal nyheter: 5558  
  Meddelanden: 68505  
  Sidvisningar:  
  Idag: 6001 st  
  Igår: 11113 st  
  Denna månad:
216337 st
 
  Föreg. månad:
252846 st
 
  Totalt: 74786901 st  
  Senaste 10 inloggade:  
  1. Gordon58
2. scom851
3. Reni1123
4. pukamai
5. TomCl16
6. jiuer7845
7. Banning
8. sunnne
9. tasyabilla
10. FrankJScott
 
 
Här är du: I tidningen: 2020, nr 1 > Artikel: Ski-Doo MXZ X-RS 600R E-TEC FIRST RIDE
 

Ski-Doo MXZ X-RS 600R E-TEC FIRST RIDE

En gång i tiden var det ledskotrar likt den här som var vad alla ville ha och när man har kört en skoter som denna kan man förstå det. Det är så kul att köra aktivt och med en sådan kontroll som du har med den här maskinen längs leden. Många av er som bara burkar en hit och dit borde ta en provtur tycker jag.
Topp of the line dämpare i form av KYB runt om med Easy-Adjust för enkel justering. Justerbart är även styret, framåt eller bakåt för bästa anpassning till just din körställning.

På leden
Helt enkelt underbar! Bättre än så hittar man inte just nu i mitt tycke. Sittställningen är så skön. Dynan har bra struktur och stoppning för maximal kontroll och tillsammans med det justerbara styret kan man trixa fram just det där sista för att snabbt och smidigt få en perfekt personlig körställning utan att man måste köpa eftermarknadsprodukter. Chassits utformning är väl genomtänkt för att man snabbt skall kunna förflytta sig och burka ut maximalt för att mjölka ur allt ur motorn och därmed farten på leden. Panelerna är mjuk mot knäna vilket verkligen uppskattas under aktiv ledkörning och fotpinnarna som kommer med denna MXZ:a är bra. Utan dessa hade det inte gått helt enkelt.
Kontrollen är här. Stabilt chassi genomgående, oavsett om man tar kurvorna allt för fort eller bromsar allt för sent så beter den sig stabilt och som man förväntar sig. Mycket av detta är självklart chassits förtjänst men också just att man har sådan bra sittställning. Framvagnen och boggin samarbetar mycket bra tillsammans och tillsammans med dämparna blir resultatet just så här bra!
Mätarna är som på de flesta modellerna från Ski-Doo nya och de är informativa och enkla att läsa av, även om jag inte gillar designen men det är ju bara en smaksak. Mätarna ändrar färg efter ljuset vilket fungerar mycket bra.

Missa inte alla nyheter och tester.

Prenumerera
Prenumerera och spara 171 kr och slipp söka tidningen i slutsålda butiker!

Lösnummer
Köp ett lösnummer hitta närmaste köpställe här!

Digitaltidning
För dig som gillar att läsa ditt nummer i telefonen eller surfplattan med våra mervärden

 
 
Besöksadress: Gräddvägen 7, Umeå | Adress: Gräddvägen 7, 906 20 Umeå | E-post: info@skoter.se | Telefon: 090-149370 | Shop: shop.skoter.se